Over ons

Over ons

Dreamfire is importeur van Caminetti Montegrappa pelletkachels, houtkachels en cv kachels en is dealer van KWB. Pelletkachels zijn te variëren qua model, kleur, grootte en vermogen en daardoor geschikt voor allerlei ruimtes, van woonhuizen tot boerderijen en van overheidsgebouwen tot grote bedrijfsruimten.

Dreamfire levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Bedrijven kunnen profiteren van een milieu-investeringsaftrek. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervoor.

Wij bezorgen de pelletkachel bij u thuis en kunnen desgewenst de complete installatie verzorgen. Uiteraard leveren wij de bijbehorende houtpellets in hoogwaardige kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Het gebruik van een goede kwaliteit pellets voorkomt problemen met uw kachel en laat de minste as achter na het branden.

Niets brengt zoveel sfeer en gemak als een pelletkachel of houtkachel. Heerlijk genieten van een houtvuur. Waar uw voorkeur naar uitgaat? Kom langs bij Dreamfire en vindt hier de kachel van uw droom. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse modellen te bekijken. Onder het genot van een heerlijke kop koffie informeren wij u over de verschillende mogelijkheden. Ondertussen kunt u alvast genieten van de warmte en de sfeer die onze pelletkachels uitstralen. Wij staan u graag met raad en daad bij tijdens uw zoektocht naar de kachel die het best bij u past.