Caminetti Montegrappa

Caminetti Montegrappa

Caminetti MontegrappaHet Italiaanse bedrijf Caminetti Montegrappa is opgericht in 1976 in Pove del Grappa, in het district Venetie. Het bedrijf is hier overigens nog steeds gevestigd. Het bedrijf ging van start met de productie van traditionele houtkachels en marmeren openhaarden en heeft het assortiment in de loop der jaren onder andere uitgebreid met pelletkachels, cv-kachels en meer gerelateerde producten.

Vanaf het begin onderscheid het bedrijf zich door de uitstekende kwaliteit van haar producten en de kwaliteit van de materialen die voor deze producten worden gebruikt. Uiteraard zijn ook de Italiaanse designs een onderscheidend punt. Door continue te blijven investeren in onderzoek en innovatie wordt dit hoge kwaliteitsniveau gegarandeerd.

Dreamfire is importeur van Caminetti Montegrappa pelletkachels, houtkachels en cv-kachels. De pelletkachels van Caminetti Montegrappa die Dreamfire verkoopt voldoen aan de strengste Europese normen. Het type Linea voldoet zelfs al aan de strenge Oostenrijkse norm voor 2015.