CV Kachels

CV Kachels

Als gevolg van hoge gasprijzen vragen consumenten steeds meer naar alternatieve goedkopere verwarmingsmogelijkheden. Een goed alternatief is het aansluiten van een cv-pelletkachel of cv-houtkachel op een bestaande cv-installatie. Op deze manier kan een gehele woning verwarmd worden. Bijkomend voordeel is de milieuverantwoorde manier van stoken. Naast de kostenbesparing en de verwarmingsfunctie zorgt zo’n cv kachel ook voor de sfeer in huis. Wat wilt u nog meer?

Heeft u zonnepanelen? Ook dan kan een combinatie met een cv-kachel gemaakt worden. Zie onderstaande tekening.

Sinds enkele jaren is de industriële CV pelletkachel in opmars. Voor (grotere) bedrijven en overheidsgebouwen zijn speciale systemen ontwikkeld. Zo maakt bijvoorbeeld de agrarische en tuinbouwsector al volop gebruik van deze alternatieve en goedkope manier van stoken. Bedrijven kunnen profiteren van een milieu-investeringsaftrek bij de aanschaf van cv kachels.

Een cv kachel is voorzien van extra ruimtes en is met leidingen aangesloten op de ringleiding van de cv. Deze leidingen worden opgewarmd door de warmte die de pelletkachel of houtkachel afgeeft. Behalve de woonkamer worden ook de andere kamers in huis verwarmd.

Dreamfire is leverancier van cv-kachels en beschikt over veel ervaring en kennis op dit gebied. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die een cv kachel u te bieden heeft.

CV Kachels